SEO & Optimizare

Promoveaza-ti afacerea cu costuri minime...

Promovare si marketing online

Promovarea online se poate face prin multe modalitati, fiecare dintre ele se prezinta cu parti bune si rele insa noi, avand experienta necesara stim ce trebuie sa facem ca sa ajungem la un rezultat bun.

 

Folosim cele mai bune tehnici, abordate si recomandate de Google, tocmai ca sa evitam sanctiunile si venim intotdeauna cu idei noi pentru tine si afacerea ta. Scopul este sa crestem eficienta marketingului utilizat, sa detectam oportunitati si sa adaugam noi strategii de marketing si strategii SEO.

 

Ca totul sa decurga perfect analizam si interpretam rapoartele saptamanale impreuna cu tine astfel putem sa luam decizii bune si important in promovarea afacerii tale.

SEO si Optimizare

Va oferim servicii complete de optimizare si promovarare SEO la cel mai inalt nivel. Parteneriatul cu Google si cele mai profesionale tool-urile sunt combinatia perfecta cu care ne mandrim, oferind in acelasi timp clientilor nostrii serviciile optime pentru promovarea afacerii in mediul online.

 

  • Analizam cuvintele cheie si te sfatuim in privinta alegerii lor
  • Optimizare imagini si continut
  • Optimizare On-Page si Off-Page
  • Creare de tag-uri meta pentru fiecare pagina in parte
  • Creare conturi servicii Google si implementarea corecta a lor in site
  • Creare back-link-uri saptamanale
  • Rapoarte saptamanale

Google Adwords

Scoatem in evidenta afacerea ta si o facilitam cu campanii de Google Adwords optimizate si cu o rata de conversie ridicata ca tu sa te bucuri de succesul afacerii tale.

Facebook Ads

Promovarea prin Facebook Ads e unul din principalele canale unde afacerea ta poate sa creasca. Oferim campanii de Facebook Ads, optimizarea lor si postari saptamanale pe contul de business

Instagram Ads

Design-ul e ceea ce ne reprezinta astfel ca iti oferim bannere, elemente vizuale personalizate si clipuri video pentru o promovare adecvata in Instagram unde peste 500 de milioane de oameni folosesc aplicatia zilnic.

ANALIZA SITE-ULUI TAU GRATUITA

Iti oferim analiza gratuita indiferent de tipul site-ului tau si cele mai de impact sugestii si sfaturi pentru o promovare adecvata.

Completeaza formularul de mai jos iar in 24 de ore vei primi raspunsul nostru.error: !!! CONTENT PROTECTED !!!