Design Grafic

elemente web, logo-uri, bannere si multe altele...

Designul Grafic:

Oamenii sunt programați biologic să caute sens, înțeles și model în tot ceea ce vedem și putem manipula acest lucru.Toate acestea asigură un design grafic eficient si de efect.

 

Rolul designului graphic este de a comunica indicii clientului, subtil prin combinatii de cuvinte si elemente vizuale. Grafica  este practicata de cateva sute de ani si are rolul de transmite informatii mult mai detaliate si precise intro maniera plina de culoare si viata.

 

Noi, PSC WebDesign incercam sa exprimam prin acest design grafic idei si ganduri imposibil de exprimat prin cuvinte, care leaga vizitatorul de acest univers colorat .

Creare Logo

Logo-ul este unul din elementele esentiale intro afacere deoarece simbolizeaza si reflecta intr-un mod unic caracterul companiei si produsul care il promovezi.

 

Design-ul logo-ului necesită un amestec complex de abilități de design, teorie creativă și aplicații practice. Orice designer poate crea un logo adecvat pentru un anumit scop, dar stăpânirea cu adevărat a tuturor aspectelor necesită timp si dedicare.

 

Designerii nostri au o experienta vasta si va punem la dispozitie servicii de creare si dezvoltare a logo-urilor atat pe partea de offline cat si pe cea online.

Branding si identitate vizuala

Brandul este baza a tot ceea ce dezvoltam noi la PSC WebDesign. Construim fundații solide, respectând valorile, ofertele și viziunea clară a mărcii, si ne asiguram că tot ce se construiește de aici va înflori. Este de datoria noastră să ne asiguram că prima impresie a mărcii dvs. este una bună.

 

Există o mulțime de agenții care doresc să creeze o imagine pentru a va promova mai bine compania, dar ceea ce face PSC WebDesign diferit, este aprecierea noastră și utilizarea subtilităților, procesul nostru de creare principal este intelegerea psihologiei designului  implicat.

 

In branding nu este vorba doar despre cum arată, ci despre felul în care vă face să vă simțiți, iar în cultura vizuală superficială de astăzi, este important să ne rezumam la sentimente; Sentimentele creaza brandurile.

error: !!! CONTENT PROTECTED !!!