Design Grafic

Creare elemente grafice, logo-uri, carti de vizita si multe altele...

De ce design grafic?

Oamenii sunt programați biologic să caute sens, înțeles și model în tot ceea ce vedem și putem manipula acest lucru. Toate acestea asigură un design grafic eficient si de efect. Rolul designului graphic este de a comunica indicii clientului, subtil prin combinatii de cuvinte si elemente vizuale. Grafica este practicata de cateva sute de ani si are rolul de transmite informatii mult mai detaliate si precise intro maniera plina de culoare si viata. Noi, PSC WebDesign incercam sa exprimam prin acest design grafic idei si ganduri imposibil de exprimat prin cuvinte, care leaga vizitatorul de acest univers colorat .

Creare Logo

Design-ul logo-ului necesită un amestec complex de abilități de design, teorie creativă și aplicații practice. Orice designer poate crea un logo adecvat pentru un anumit scop, dar stăpânirea cu adevărat a tuturor aspectelor necesită timp si dedicare. Designerii nostri au o experienta vasta si va punem la dispozitie servicii de creare si dezvoltare a logo-urilor atat pe partea de offline cat si pe cea online.

Branding si iV

Brandul este baza a tot ceea ce dezvoltam noi la PSC WebDesign. Construim fundații solide, respectând valorile, ofertele și viziunea clară a mărcii, si ne asiguram că tot ce se construiește de aici va înflori. Este de datoria noastră să ne asiguram că prima impresie a mărcii dvs. este una bună.

Carti de vizita

Identitatea vizuala este suma elementelor vizuale care diferențiază public compania în relație cu ceilalti. Logo, carti de vizita, publicitate, site-ul implicat în proiectarea identității vizuale și imaginea corporativa sunt cateva din elementele create de noi.

Design Web

Tot ce ai nevoie este un design modern al site-ul pentru a te pune într-o lumină favorabilă, un site cu incarcare rapida, optimizat pentru motoarele de căutare și compatibil cu toate browserele majore; iar daca toate acestea sunt indeplinite atunci profitul este asigurat.